Antilounge 18 Release event: Paard van Troje:

 

Presenting a new piece ‘Albedo’ at this nice event!

Antilounge heeft op 3 maart een nieuw album uitgebracht. Ditmaal met de focus op alleen maar vrouwelijke producers uit Den Haag. De artiesten die aan dit album meewerken zijn: Medium Rar, STRICT NURSE, Java Flynn, Alina Valentina, Sweet Eliot, Stellaria Nemorium, Stekkerdoos, Baiba Yurkevich, Rowine, N.A.O.M.I, Kneena, Zoe Reddy, D. Direktor en Tracy2cat.

Zijn jullie misschien geïnteresseerd in een package van een aantal van deze artiesten voor een avond in de …………? Het zou geweldig zijn als dat mogelijk is.

De release is uitgebracht op CD en online in alle belangrijke online stores zoals spotify, iTunes, deezer…maar ook bandcamp:

https://antilounge.bandcamp.com/album/antilounge-18

Info over de artiesten:

Medium Rar (Adrienne Wennekes) is opgevoed door de Spice Girls en luchtig geslagen door de Haagse zeewind. Ze maakt muziek op temperatuur van 50-60 graden; stevig en met een warme rode binnenkant. STRICT NURSE (Leilani Trowell-De Turck) produceert eclectische soundscapes d.m.v. cassette bandjes, effect pedalen, een synthesizer en stukjes morbide tekst. Java Flynn (Barbara Ellison) verkent gretig de woelige wateren van de herhaling, obsessie en intensiteit, evenals de ongetemde sonische wezens die op de loer liggen in hun verleidelijke rijk. Alina Valentina maakt muziek met haar synthesizers en daar zingt ze dan in het Nederlands overheen. “Dit pakt soms goed uit, soms wat minder. Zelf vind ik het in ieder geval altijd leuk”. Sweet Eliot (Tamar Sleven) is een creatieve kluizenaar aan de kust. Staat graag op duinen met de zeewind in het haar. Soms maakt ze muziek. Stellaria Nemorium (Joanna Pavelescu) is filmisch opgegroeid en in haar auditieve expressie is ze gefascineerd door sferische en melancholische werelden. Stekkerdoos (Jessie Hoefnagel): dromerige ruis, cassette-tapes, live zang en sampling. Over vissen, het universum, limonade en dat soort dingen. Soms zelfs inclusief dia-slide-show, lekker eten of een fiets. Baiba Yurkevich is een zangeres/muzikant/producer die de wereld van de elektronische muziek binnen is gekomen vanuit een klassieke achtergrond. Rowine (Rowine de Kok): haarverwondering over de wereld komt de ene keer samen in geluid, de andere keer in beeld en soms in beide: “Op dit moment ben ik veel geluiden in mijn omgeving aan het opnemen en die verwerk ik dan weer in geluidscomposities”. N.A.O.M.I (Nella Mathilda Sitompul) is begonnen met het produceren van muziek nadat ze erachter kwam dat haar talent in muziek verder gaat dan alleen plaatjes draaien en het aantal beats per minute bijhouden zoals een DJ doet. Kneena (Nina de Raadt) is geboren in Den Haag en houdt van geluid. Ze heeft tien jaar in New York gewoond en is nu haar ruimte schip aan het inparkeren terug op Haagse bodem. Zoe Reddy maakt gebruik van haar meer klassieke songwriting achtergrond en combineert het met hedendaagse elektronische muziek tools waarmee zij dansbare soundscapes met verhalen creëert. D. Direktor (Deirdre Duffey) is geobsedeerd door de prachtige contrasten van de stoere en zanderige en de weelderige dreamscape. Bewonderaar van West Coast Holland Noir en de Nederlandse electro. Tracy2cat (Tracy Macdonald)kocht haar eerste vinyl plaat toen ze 8 was, komt uit een ‘Dj’ en ‘Nachtclub’ familie en heeft ook andere passies zoals dansen en katten.

Meer info?

kip@antilounge.com / www.antilounge.bandcamp.com / www.antilounge.com